Vuosikokouskuulumisia

Apian Avantouimarit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin koronarajoitusten hieman höllennyttyä maanantaina 8.6.2020 klo 18 Koskikaran 3. krs:n neuvottelutilassa. Paikalla oli neljä hallituksen jäsentä ja kolme yhdistyksen jäsentä, mikä mahdollisti päätösvaltaisuuden. Puheenjohtaja toimi yhdistyksen aiempi puheenjohtaja Petri Iso-Järvenpää.

Kokouksessa käytiin läpi vuosikertomus, tilinpäätös, taloussuunnitelma sekä toimintasuunnitelma. Tilinpäätös hyväksyttiin sekä hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus toiminnantarkastajan puollon perusteella. Tilejähän hoitaa nykyään Tilitoimisto Rantalainen ja toiminnantarkastajanamme on edelleen Raija Innala.

Yhdistyksen jäsenmaksu päätettiin pitää entisellään, 20€/vuosi.

Yhdistykselle valittiin uusia jäseniä hallitukseen, koska kaksi aiempaa jäsentä, Joni Kumlander ja Kati Hyppönen, käyttivät erovuoronsa ja jäivät pois. Uudet jäsenet ovat Sirpa Juntunen ja Nora El-Sayed.

Kokouksessa muistettiin vuonna 2019 merkkipäivää viettäneitä hallituksen jäseniä Pirkko Vainiota ja Pekka Etelää, sekä poisjäävää hallituksen jäsentä Joni Kumlanderia lahjakortein ja kukkasin. Kiitos Jonille hallitusyhteistyöstä näinä vuosina! Hallituksesta pois jäävä Kati Hyppönen ei valitettavasti päässyt kokoukseen. Kiitokset myös Katille hallitustyöstä, hänen kirjallista panostaan tullaan kaipaamaan.

Jäämme nauttimaan kauniista kesästä ja odottamaan syksyn viileiden vesien nautintoja. Aikansa kutakin!

Terveisin puheenjohtaja

Vuosikokouskuulumisia
Jaa tämä uutinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun