Yhdistyksen jäsenyydestä

Apian Avantouimarit ry on yhdistys, johon jäseneksi liittymällä voi käyttää Apian avantosaunavuoroja edullisemmilla hinnoilla. Jäsenyys pysyy kunnes jäsen ilmoittaa eroavansa.

Jäsenmaksulaskuja lähetetään aina vuoden alussa ja jossain vaiheessa vuotta myös maksumuistutuksia niille, jotka eivät ole jäsenmaksuaan maksaneet. Mikäli jäsen ei vuoden sisään ole jäsenmaksuaan maksanut, hänet kirjataan eronneeksi seuraavan vuoden alusta, mutta viimeisen vuoden jäsenmaksu silti kuuluu maksaa.

Yhdistyksen jäsenyys ei siis lopu siihen, että jättää alkuvuodesta saamansa laskun maksamatta. Mikäli jäsen ei ole ilmoittanut yhdistykselle sähköpostiosoitettaan tai puhelinnumeroaan, niin joudumme lähettämään maksumuistutuksen kirjeenä, mikä nykypäivänä on aika hintavaa puuhaa ja näin ollen aivan turha vaiva vain sen tähden, ettei jäsen ole vaivautunut ilmoittamaan jäsenyytensä lopettamisesta. Pyydämme siis ilmoittamaan eroamisesta silloin kun haluaa erota.

Yhdistyksemme toimintaperiaate ei ole sama kuin liikeyrityksen, vaan olemme voittoa tavoittelematon yhdistys. Se tarkoittaa, että yhdistys on perustettu sitä varten, että voimme yhdistyksenä vuokrata Apian saunaa talviuintiharrastusta varten. Mikäli toiminnasta kertyy voittoa, sitä pyritään jakamaan takaisin jäsenille muun toiminnan muodossa kuten avajaiskahvit, jouluglögitarjoilut, päättäjäisgrillijuhlat, savusauna- ja teatteriretkien järjestäminen jäsenille edullisempaan hintaan.

Yhdistyksen jäsenyydestä
Jaa tämä uutinen!
Siirry sivun alkuun