Hinnasto

Kertamaksu (ei-jäsenille)
10 kerran lippuvihko (ei-jäsenille)
5 €
48 €
Single visit (non-members)
10 visits booklet (non-members)
Kertamaksu jäsenille
10 kerran lippuvihko jäsenille
3,50 €
33 €
Single visit for members
10 visits booklet for membersKevätkausikortti 2021 (ei vielä myynnissä)
(kausikortit vain jäsenille)

60 € / XX €
 

Spring 2021 season ticket (not in sale yet)
(for members only)
Jäsenmaksu per vuosi 20 € Membership fee per year

Jäseneksi liittyminen
Jäseneksi voi liittyä milloin vain maksamalla kuluvan vuoden jäsenmaksun. Saunalla on jäsenanomuskaavake, jonka täyttämällä ja laittamalla postilaatikkoon jäsenyys etenee. Jäsenmaksunviestin saat käsittelyajan kuluttua. Jäsenmaksu maksetaan yleensä kalenterivuoden alussa. Laskut jaetaan saunalla vuoden ensimmäisinä uintikertoina tai vaihtoehtoisesti lasku lähetetään kotiosoitteeseen. Kaavakkeen voi myös tulostaa tästä ja täyttää sekä skannata tiedostoksi, jonka voit lähettää yhdistyksen sähköpostiin.
Jäsenmaksun (20€) voi maksaa myös yhdistyksen tilille ilmankin laskua.

Lipunmyynti
Lipunmyynti myydään saunalla vain kauden ensimmäisenä uintipäivänä syksyllä ja keväällä.
Tiedotus saunalla ja Valkeakosken Sanomissa.
Lippuvihkoja ja kausikortteja on saatavissa myös urheiluliike Sportiasta Koskikarassa. Sportiassakaan ei käy kuin käteinen tai etukäteen maksettu maksuväline (pankkimaksu, ePassi, Smartum-saldo, MobilePay), joilla maksettu maksu voidaan todentaa kuittitulosteella tai kännykkäkuitilla.

Maksutavat 
Kertamaksut (tasaraha, niin kolikot, kertaliput kuin liikuntasetelitkin) laitetaan pukuhuoneessa olevaan rahalippaaseen ja paikalla olevaan kävijälistaan kirjoitetaan kävijän nimi kävijätilastointia varten sekä merkitään käytetty maksutapa. 
HUOM! Muuttunut käytäntö – KAIKKI merkitsevät nimensä listaan.

Seura myy kolikot korvaavia uimalippuja kymmenen kappaleen nipuissa. Liikuntaseteleista käyvät Smartum ja ePassi, maksuvälineenä MobilePay hyväksytään. Edenrediä emme valitettavasti käytä. Toivomme kuitenkin, ettei yksittäisuintikertoihin liikuntaseteleitä käytettäisi sähköisinä online-veloituksina ainakaan ilman tulostettua tositetta, jonka voi laittaa saunalla ”possuun”. Kausikortti- ja lippuvihko-ostoksiin sähköiset veloitukset ovat ok, tulosta kuitti tai näytä kännykästä ostaessasi. Otamme vastaan Smartum-liikuntaseteleitä sekä ePassi-maksuja. Smartum-liikuntaseteleihin kirjoitetaan nimi selkeästi palveluntarjoajan ohjeistuksen mukaan ja seteli pistetään rahalippaaseen.
Lippuvihko- ja kausikorttiostot voidaan myös tehdä sähköisesti Smartum-maksuna palveluntarjoajan ohjeistuksen mukaisesti.  
ePassi-maksut tehdään seuraavan ohjeistuksen mukaisesti, mieluiten tekstiviestillä, mutta sovelluksenkin käyttö hyväksytään.   
Miten maksan ePassilla Lähetä tekstiviesti numeroon 0509023456 allaolevasta taulukosta kopioiden sen mukaan mitä haluat maksaa. Viestin ensimmäinen viisipaikkainen luku on tuotteen koodi ja jälkimmäinen on hinta. Saat vastaukseksi vahvistusviestin, jossa mainitaan ostamasi tuotteen hinta ja sana TALVIUINTI. Voit myös maksaa tietokoneella.  

ePassi tunnusOstosHintaTekstiviestin sisältö
53567Kausikortti – syys 2060€53567 60.00
53626Kausikortti – kevät 2170€53626 70.00
53627Lippuvihko 10 kpl – jäsenet33€53627 33.00
53827Lippuvihko 10 kpl – ei-jäsenet48€53827 48.00

Seuran jäsenille pelkkä avantouinti ilman saunaa on maksuton. Kirjoita kuitenkin nimesi listaan ja laita ruksi 150-sarakkeeseen.
Kolmeentoista (13) ikävuoteen asti lapset pääsevät vanhempien seurassa ilmaiseksi. Heidänkin nimensä ja ikänsä toivotaan lisättävän listaan kävijätilastointia varten.  
Kausikortilla edullisimmin! Aktiivisimmin uivien jäsenten kannattaa hankkia edullinen kausikortti. Niitä myydään saunalla syys- ja kevätkauden alussa (seuraa Valkeakosken Sanomien Seurat-palstaa!).  Kausikortin käyttäjät laittavat kävijälistaan nimensä ja kausikorttinsa numeron (=jäsennumero).
Kausikorttien ja lippuvihkojen maksu suoraan pankkiin Voitte maksaa kausikortit ja lippuvihot etukäteen suoraan pankkiin Apian Avantouimareiden tilille, Tilinumero on FI87 5494 0920 0494 28.  Kuittia vastaan saat saunalta kausikortin tai lippuvihon lipunmyyntipäivänä. Toivomme tämän nopeuttavan ostoa ja vähentävän rahan käsittelyä.

Jaa tämä uutinen!
Siirry sivun alkuun