VUOSIKOKOUSUUTISIA

Torstaina 7. maaliskuuta pidettiin jälleen yhdistyksemme sääntömääräinen vuosikokous. Kokoukseen osallistui ennenkuulumattomat 14 henkeä (sen sijaan, kun ennen on ollut max 7-8). Kokouksen puheenjohtajana toimi Petri Iso-Järvenpää. Kokouksessa käsiteltiin yhdistyksen vuosikertomus, joka tullaan julkistamaan nettisivuillamme.

Viime vuosihan oli yhdistyksen 21. toimintavuosi ja jäseniä todettiin olleen 435 (75 uutta, eronneita 21). Käytiin läpi talouslukuja ja maksuvälineitä sekä kävijätilastoja ja kauden aikana järjestettyjä tapahtumia. Sauna oli kauden aikana kävijöille avoinna 134 kertaa. Vuokraa maksoimme kaupungille noin 25 000 €.

Tilinpäätös osoitti ilahduttavaa ylijäämää, mikä toivon mukaan mahdollistaa suunnitellun sulalaattaprojektin, eli jotta saisimme laiturille leveämmän lämmitetyn käytävän sekä lämmitetyt portaat veteen. Mikäli tämän vuoden taloussuunnitelma toteutuu vastaavana kuin viime vuonna, uskoaksemme toive toteutuu. Edellyttäen että saamme tukea Pirkan Helmeltä, kuten aiemminkin.

Käytiin myös läpi toimintasuunnitelma, joka oli edellisten vuosien mukainen sekä joustava. Kausi päättyy tänä vuonna huhtikuun loppuun eli emme jatka toukokuun puolelle. Jätettiin edelleen optio auki kesäteatterille kesällä, joitakin suunnitelmia on jo, mutta olisi mukava löytää joku vetämään reissua. Vapaaehtoisten ilmoittautumisia otetaan vastaan.

Hallituksen kokoonpanoa muutettiin, saimmehan aktiivisia uusia hallitustoimijoita. Puheenjohtajat pysyvät samoina, Elina El-Sayed ja varapj Pekka Etelä. Tilavastaavana on aloittanut Tero Koivumäki, jäsenvastaavana Marjo Kesola, eläköityvän pitkäaikaisen jäsenvastaavamme Pirkko Vainion seuraajana. Tiedottajana on alkanut toimia Anu Kaasalainen, joka myös huolehtii kokousten pöytäkirjojen teosta. Kaikki uusia ihanan innokkaita aktiiveja.

Taloudenhoitajaa vielä kaipaamme, toivon edelleen jostain ilmestyvän innokkaan tilienpyörittelijän. Löysimme myös tekijän kävijätilastoille, Jussi Heikkilä, jonka Excel-osaamiseen luotamme.
Lisäksi on perustettu Virkistys- ja järjestelytoimikunta, jossa toimivat hallituksen varajäsenet Susanna Raivio ja Anne-Mari Rikassaari sekä Bo Holm ja Pekka Palo.

Jatkamme edelleen avustajalistan keräämistä, josta löydämme ihmisiä, joita voimme pyytää apuun tarvittaessa. Saunalla on lomakkeita, joita voi täyttää ja ilmoittautua listalle. Voit myös ilmoittautua sähköpostitse apian.avantouimarit@gmail.com.

Kaiken kaikkiaan tilanne näyttää jo paremmalta, yhdistys voi paremmin, kun se toimii ja kun sitä on viemässä eteenpäin useampi ihminen. Sen tähden sen nimi on yhdistys.


Jäsenmaksuna säilyy 20 euroa, sekä kausikorttien hinnat pysyvät myös ennallaan (50 € syys ja 70 € kevät).
Muita uutisia on, että kevätkautta ei jatketa toukokuun puolelle. Päättäjäiset pidetään sunnuntaina 28.4. perinteisesti grillauksen merkeissä.
Syyskausi pyritään alkamaan syyskuun viimeisenä viikonloppuna, tarkka päivämäärä vahvistuu vielä kun vuoro on haettu kaupungilta.

Ohessa vuosikertomus 2023.

VUOSIKOKOUSUUTISIA
Jaa tämä uutinen!
Siirry sivun alkuun